Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάργας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάργας με σκοπό την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου, σχετικά με την ανάγκη πραγματοποίησης προπαρασκευαστικών εργασιών για την αντιπυρική περίοδο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας Νικόλαος Παππάς, ο Διοικητής Π.Υ. Πάργας Βασίλειος Γιάννος, ο Διοικητής Α.Τ. Καναλακίου Γεώργιος Σιαβίκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας Θωμάς Γούλας,  ο Διοικητής του Β’ Λ.Τ. Πάργας Πέτρος Κόκκορης, οι εκπρόσωποι της Δν/σης Δασών Πρέβεζας Θεόδωρος Γιούργας και Αθανάσιος Κόττας,  ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καναλακίου Ιωάννης Δήμας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.  Πάργας Αναστάσιος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της ΤΚ Άνω Σκαφιδωτής Κωνσταντίνος Κολιοφώτης , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδαρίου Χαράλαμοπος Τόσκας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακαίικων Δημήτριος Τζίμας , το μέλος της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου Αθανάσιος Γεωργάκης, ο εκπρόσωπος της ΛΕΚ Πρέβεζας Βίκτωρας Γιαννούλης  και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάργας Θωμάς Μπόχτης.

Στην συζήτηση τέθηκαν διαδικασίες που αποσκοπούν στον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων, όπως είναι  η πρακτική εφαρμογή σχεδίου «Ιόλαος», η διάνοιξη – καθαρισμός οδικού αγροτοδασικού δικτύου, ο έλεγχος υδροστομίων, η λειτουργία του συστήματος πυροπαρατήρησης με ηλεκτρονικά μέσα, η εγκατάσταση δεξαμενών  κ.α.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 88χρονης ηλικιωμένης από την Λούτσα

11/07/2024, 8:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας την Παρασκευή 12-07-2024

11/07/2024, 5:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Λούτσα

11/07/2024, 4:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites