ΠΡΕΒΕΖΑ: Το πρώτο μυθιστόρημα της Πρεβεζάνας συγγραφέως Δήμητρας Ιωάννου.

H Πρεβεζάνα συγγραφέας Δήμητρα Ιωάννου παρουσίασε σήμερα Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014, στις 20:00 στο βιβλιοπωλείο BOOKSHOP (Εθν. Αντίστασης 4,Κεντρική Αγορά Πρέβεζας) το πρώτο της μυθιστόρημα από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ  «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, Το μυστικό της μάγισσας».

Η υπόθεση διαδραματίζεται ανάμεσα σε 2 διαφορετικές χρονικές περιόδους (Πρέβεζα 1767- Αθήνα 2008). Αν και η αφήγηση μιας ιστορίας ανάμεσα σε 2 διαφορετικές χρονικές περιόδους δεν είναι κάτι καινούργιο, στη Δήμητρα Ιωάννου φαντάζει φρέσκο, αφού καταφέρνει να διατηρήσει την ισορροπία, μέσα από μια φυσική ροή γεγονότων, πετυχαίνοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα.
Λίγαλ όγια για την υπόθεση:
Πρέβεζα του 1767 και η νεαρή Σαπφώ, σώζεται τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο, χάρη στη βοήθεια της Κασσάνδρα, της Κόρης του Δάσους, την οποία όλοι στο χωριό φοβούνται και σκιάζονται. Ανάμεσά τους, θα γεννηθεί μια αδελφική φιλία που θα αντέξει στο βάθος του χρόνου, με τις δύο γυναίκες να μοιράζονται τη ζωή, τις χαρές, τις λύπες, τα άγχη και τις ανησυχίες τους, την ίδια εποχή που η σπάθα του Αλή Πασά Τεπελενλή στην Ήπειρο στέκει πάνω από τα κεφάλια τους απειλητική, οδηγώντας τες σε ένα τέλος που κάνεις δεν μπορεί να αποφύγει ή να εμποδίσει.
Αθήνα του 2008 και ο Άρης Κομνηνός, διακεκριμένος δημοσιογράφος, αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση μιας σειράς παράξενων και τελετουργικών δολοφονιών, για τις οποίες κατηγορείται η νεαρή Έλενα Βενιέρη η οποία ισχυρίζεται πως είναι αθώα και ουδεμία ανάμειξη έχει με τους φόνους, πέραν του ότι μπορεί να τους βλέπει. Ο Άρης, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Έλενα και αποφασίζει να αποδείξει την αθωότητά της, μπλέκοντας σε μια ιστορία η οποία θα αποδειχτεί πολύ πιο παράξενη και περίπλοκη απ’ όσο φανταζόταν.

Συνεχείς ανατροπές, μυστήριο, δράση, αγωνία και συναίσθημα είναι όσα σε κατακλύζουν την ώρα που διαβάζεις το βιβλίο, κάτι που το καθιστούν αδύνατον να το αφήσεις, παρά μονάχα όταν θα έχεις γυρίσει την τελευταία σελίδα.
Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας θέλει να μας κερδίσει , από την πρώτης κιόλας δουλειά και αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο αν κοιτάξεις το ονειρικό εξώφυλλο που σε κεντρίζει από την πρώτη στιγμή και την πολλά υποσχόμενη περίληψη

Η συγγραφέας πολύ προσιτή και επικοινωνιακή συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της. 

Εμείς σας προτείνουμε αναμφίβολα να το διαβάσετε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 88χρονης ηλικιωμένης από την Λούτσα

11/07/2024, 8:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας την Παρασκευή 12-07-2024

11/07/2024, 5:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Λούτσα

11/07/2024, 4:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites