ΠΡΕΒΕΖΑ: Βροχή οι καταγγελίες για τα σκουπίδια-Τέσσερις ημέρες αμάζευτα τα σκουπίδια στο Μύτικα

Βροχή οι καταγγελίες και μάλιστα επώνυμες, εν μέσω της τουριστικής περιόδου για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο της Πρέβεζας με τα σκουπίδια. Συγκεκριμένα όπως μας κατήγγειλε κάτοικος του Μύτικα Πρέβεζας αυτό το Σαββατοκύριακο τα σκουπίδια σε σημεία του χωριού δεν μαζεύτηκαν για 4 ολόκληρες ημέρες.Σύμφωνα με τον ίδιο τον καταγγέλλων   “Από το Σάββατο 19/7 την Κυριακή και την Δευτέρα,
τα σκουπίδια μαζεύτηκαν την Τρίτη μετά από τηλεφώνημα διαμαρτυρίας στον Δήμο, αλλά η δυσοσμία είναι ανυπόφορη αφού αφενός μεν τα απορρίμματα λόγω της τετραήμερης σήψης στον κάδο γέμισαν με υγρά τον δρόμο κατά την συγκομιδή και αφετέρου οι κάδοι δεν έχουν πλυθεί ΠΟΤΕ όπως γίνεται σε άλλους πολιτισμένους Δήμους!!!!!”. Και όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει στο τέλος της καταγγελίας του είναι μόνιμος κάτοικος Μύτικα που πληρώνει 1,5 € ημερησίως Δημοτικά Τέλη ….
Την ίδια ώρα επί της Κίτσου Τζαβέλα όπως βλέπεται στην φωτογραφία του mypreveza.gr το οποίο βρέθηκε στο σημείο έπειτα από επώνυμη καταγγελία, ο πρόσφατα ολοκληρωμένος πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε σκουπιδο…πεζόδρομο αφού ο Δήμος εδώ και αρκετό καιρό παίζει πινγκ πονγκ με τον συγκεκριμένο κάδο με τελική κατάληξη του (το “ιδανικότερο σημείο που βρήκε ο Δήμος μας να τον τοποθετήσει)  ακριβώς στο σημείο που βλέπετε, στην αρχή και πάνω στον Πεζόδρομο με αποτέλεσμα η πρόσβαση κυρίως για τα Αμεα να είναι αδύνατη. Όσο για την χωματερή δίπλα από τον συγκεκριμένο κάδο τα λόγια είναι περιττά τόσο για αυτούς που την δημιούργησαν όσο και για αυτούς που την αφήνουν να ….βρίσκεται σε αυτό το σημείο!Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες σύλλογοι της πόλης μας κατέθεσαν καταγγελία – κόλαφο για το θέμα των σκουπιδιών στην Πρέβεζα στην διεύθυνση υγείας  και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πρέβεζας (αναλυτικά εδώ)


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 88χρονης ηλικιωμένης από την Λούτσα

11/07/2024, 8:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δελτίο Εκδήλωσης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς στην Π.Ε. Πρέβεζας την Παρασκευή 12-07-2024

11/07/2024, 5:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση ηλικιωμένης στην Λούτσα

11/07/2024, 4:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Θέση εργασίας σε κατάστημα εστίασης στην Λυγιά

14/06/2024, 5:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Νέες θέσεις εργασίας στην επιχείρηση Konstas

14/06/2024, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites