Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο Θρίαμβος Λούρου, 1-0 τον Πανλευκάδιο

Ο Θρίαμβος Λούρου αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τη σεζόν 2014-2015, καθώς στον τελικό που έγινε στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» και χάρη σ΄ ένα τέρμα του Ράπτη στο 91΄ του αγώνα, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανλευκάδιου και να πάρει το Κύπελλο!
Στο πρώτο ημίχρονο του τελικού, ο Πανλευκάδιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 3΄ ο πορτιέρο του Θριάμβου, Μαλαμής, κράτησε το μηδέν, διώχνοντας την κοντινή κεφαλιά του Βλάχου. Ένα λεπτό μετά, ο Κοκόλης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, αλλά και πάλι ο Μαλαμής είπε «όχι». Στο 5΄ ήταν η σειρά της ομάδας του Λούρου να βρεθεί στην επίθεση και να χάσει την πρώτη της ευκαιρία, όταν έπειτα από δυνατή εκτέλεση φάουλ του Λέτσου, ο Τραμουλίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μάλιστα, στο 9΄ ο Θρίαμβος που ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, απείλησε και πάλι, με τον Πάνου να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Μετά το 15΄ του αγώνα ο Πανλευκάδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει την μεγάλη φάση. Κάτι τέτοιο, όμως, έκανε η ομάδα του Λούρου, όταν στο 29΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναστούλη, ο Ράπτης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και στη συνέχεια το σουτ του Λέτσου έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Θρίαμβο Λούρου. Στο 51΄ ο Νίκου έφυγε στην αντεπίθεση, με την μπάλα να φτάνει στον Ράπτη κι αυτός να πασάρει (σέντρα-σουτ) στον Μπόμπορη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Τραμουλίδη, αλλά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε στον αγώνα στο 50΄), την έστειλε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά μετά (53΄) ο τερματοφύλακας Μαλαμής έχασε την μπάλα σε έξοδό του, αλλά ο Μπαλάφας αιφνιδιάστηκε και έκανε το πλασέ άουτ. Στη συνέχεια και μέσα σ΄ ένα δίλεπτο, Μπόμπορης (63΄) για τον Θρίαμβο και Ορφανός (64΄) για τον Πανλευκάδιο, δεν κατάφεραν να βρουν την μπάλα από κοντά, μετά από σέντρες των Ράπτη και Κοκόλη αντίστοιχα. Στο 69΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζιάκου, ο Λέτσος για τον Λούρο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 76΄ ο Κοκόλης του Πανλευκάδιου μέσα από την περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μαλαμή. Ορεξάτος μπήκε στο παιχνίδι (στο 79΄) ο Πετούσης και αφού προειδοποίησε στο 84΄, στο 87΄ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Μπαλάφας σκόραρε, αλλά ο β΄ βοηθός κ. Τριανταφύλλου είχε σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ. Τελικά, στο 91΄ ήρθε το γκολ που χάρισε τη νίκη-τίτλο στον Θρίαμβο Λούρου, όταν ο εξαιρετικός Ράπτης με ωραία κίνηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ νίκησε τον Τραμουλίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα. Έτσι η ομάδα του Θριάμβου Λούρου αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας 2014-2015!
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα»
Διαιτητής: Ρίππης Μιχάλης,
Βοηθοί: Τσόγκας Άγγελος-Τριανταφύλλου Παναγιώτης,
Τέταρτος διαιτητής: Ζιώγας Θανάσης.
Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Τραμουλίδης, Μπαλή, Τσελάι, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας (57΄ Καλογερής), Κοκόλης Χ.Ζ., Στεργιώτης, Μπαλάφας, Ορφανός, Κοκόλης Χ.Σ. (79΄ Πετούσης). Στον πάγκο της ομάδας ήταν ακόμη: Μπάλτσας, Νάνος, Σπανός, Κοντογεώργης, Μεϊντάνης.
Θρίαμβος Λούρου (Άρης Φερεντίνος): Μαλαμής, Σάκκος, Λιόντος, Πάνου, Τζιάκος Δ., Λέτσος, Ναστούλης (68΄ Φέκκας), Νίκου, Γκολάκου (36΄ Κώστας), Ράπτης, Ζάκκας (50΄ Μπόμπορης). Στον πάγκο της ομάδας ήταν ακόμη: Λώλης, Σακκάς, Τζιάκος Γ., Αθανασόπουλος.
sportsnow.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites