Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

Ο Αντώνης Παπασάββας στα 28 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στη Superleague και στο δεύτερο του παιχνίδι με φανταστικό γκολ «υπέγραψε» την ιστορική πρώτη νίκη της Κηφισιάς στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μια στιγμή λύτρωσης και δικαίωσης.

Η 1η Σεπτεμβρίου του 2023 είναι μια ιστορική ημερομηνία για την Κηφισιά. Η μέρα που η ομάδα των Βορείων Προαστίων πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο ματς με τον Ατρόμητο στη Λαμία. Από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Αντώνης Παπασάββας.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς ήταν βασικός, αναντικατάστατος, διακριθέντας για την εμφάνιση του και ο άνθρωπος που με το γκολ του έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και εν πολλοίς «κλείδωσε» το παρθενικό τρίποντο. Και τι γκολ; Ο έμπειρος χαφ έπιασε το «τέλειο» πλασέ εκτός περιοχής και έστειλε… τηλεκατευθυνόμενα την μπάλα στο «παραθυράκι» του Μαρκετζάνι.

Είναι εύκολα κατανοητό πως δεν πρόκειται για ένα απλό γκολ. Είναι το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς του «Πάπα» (όπως τον φωνάζουν στα αποδυτήρια), ο οποίος στα 28 του ζει τα όνειρα που έκανε πριν 13 χρόνια. Ειναι ένας παίκτης επιπέδου Superleague, αρχηγός ομάδας και πρωταγωνιστής.

Τα ερυθρόλευκα όνειρα
Γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 20 Μαρτίου του 1995 και κατάγεται από το χωριό Κρανιά. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και με… συνοπτικές διαδικασίες ξεχώρισε και πήγε σε ομάδα Α’ τοπικού. Με τις εμφανίσεις του κέρδισε θέση στην Μικτή Ομάδα της Πρέβεζας, μέσω της οποίας μπήκε στο «μάτι» του Ολυμπιακού.

πηγή : gazzetta.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

“Άλωσαν” το Μπαρρανκίγια Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ!

20/08/2023, 9:01 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites